ELECTROBIKE TYÖSUHDEPYÖRÄ
LASKURI

Electrobike Työsuhdepyöräedun laskurilla voit tehdä suuntaa antavan laskelman työsuhdepyöräedusta ja sen tuomasta säästöstä pyörän hankintahinnassa, kun pyöräetu on osa kokonaispalkkaasi. Syötä vain pyöräpaketin hankintahinta, bruttopalkkasi ja veroprosenttisi niin näet arvioin leasingsopimuksen pituudesta ja veroedun säästöistäsi.

 

Työsuhdepyörälaskuri sisältää myös seuraavat palvelut:

  • Ilmaisen kotiinkuljetuksen uudelle pyöräpaketillesi.
  • Pyöräpaketin leasingrahoituskustannukset.
  • Kattavan Työsuhdepyöräportaalin täynnä lisätietoja ja ohjeita työsuhdepyörän käyttöön.
  • Täysarvovakuutuksen, ilman ikävähennyksiä, sisältäen varkaus- ja ilkivaltaturvan.

LASKE TYÖSUHDEPYÖRÄEDUN SÄÄSTÖSI

Huomioithan, että Electrobike Työsuhdepyörälaskurin antama tulos on suuntaa antava arvio säästöistäsi. 

Säästöösi vaikuttaa mitä lähempänä verotusarvosi on 100€/kk ja mitä suurempi oma veroprosenttisi on, sekä tukeeko työnantajasi edun hankintaa työntekijöille.

Autamme mielellämme työsuhdepyöriin liittyvissä kysymyksissä ja arvioissa mahdollisista säästöistä, edun oikean vaikutuksen palkkaasi saat laskemalla etuuden mukaan henkilökohtaiseen verotukseesi OmaVerossa. Myös Työnantajasi työsuhdepyöräohjeistus, maksimihankintahinta ja siellä ilmoitettu suurin sallittu sopimuskauden pituus vaikuttavat pyöräpaketin maksimiarvoon sekä säästöösi.

Sopimuksen enimmäispituus 60kk, etuun mahtuu n. 5000€ arvoinen pyöräpaketti. Sallitun maksimihinnan ylittävä arvo voidaan pääsääntöisesti maksaa kertaluontoisena käsirahana.